\\ Home \ FAQ \ Website Opties \ Clan opties
FAQ Website Opties

Inhoudsopgave Account opties Clan opties PM Systeem Forum

Clans:
Op de site kan je samen met je vrienden een groep vormen, dit noemen we op de site een clan. Hiermee kan je aan de rest van de stellan.nl bezoekers aangeven dat je bij elkaar hoort. Als je een clan vormt krijg je ook een profiel pagina voor je clan waar je clan leden op te zien zijn.

Als je inschrijft voor Stellan is het aan te raden om van te voren samen met een groep een clan te verzinnen. Hiermee zorg je dat je bij elkaar komt te zitten en als clan meedoet aan compo's. Dit is echter allemaal optioneel je kan ook prima zonder clan op de website en Stellan rond gaan.

Als je graag een clan wilt joinen, maar je hebt geen vrienden die naar Stellan gaan. Kan je op het forum een verzoekje doen om een al reeds bestaande clan te joinen, of om samen met andere een nieuwe clan te starten.


Een clan joinen/Een clan maken:
om een clan te joinen moet je je eerst aanmelden op de website met een geregistreerd gebruikers account. Vervolgens kan je op de account pagina, onder het kopje clan (of gebruik de volgende link), je huidige clan instellingen aanpassen.

Standaard bij een nieuw account zit je nog niet in een clan. Je hebt dan twee opties. Je kan een bestaande clan joinen of een nieuw clan aanmaken.

Om een bestaande clan te joinen kan je de optie bestaande clan aanvinken en vervolgens de juiste clan in de dropdown lijst kiezen. Daarna je keuze bevestigen met het knopje change.

Om een nieuwe clan aan te maken kan je de optie nieuwe clan aanvinken en vervolgens je clan naam en clan tag opgeven. Daarna je keuze bevestigen met het knopje change.


Een clan leaven:
Als je al in een clan zit en je wilt deze verlaten of een andere clan joinen, kan je dit doen op dezelfde manier als dat je de oude clan gejoined bent. Je gaat naar de clan keuze onder account (of gebruik de volgende link). Vervolgens maak je de keuze voor
"change clan". Je kan er dan voor kiezen een andere clan te joinen, een nieuwe te starten of de keuze geen clan te kiezen.


Clan leader:
De clan leader van een clan heeft meer rechten dan de leden van de clan. Hij kan een aantal velden aanpassen om de profiel pagina van de clan wat op te leuken. Daarnaast kan hij een avatar voor de clan instellen en hij kan ongewenste leden uit de clan verwijderen.

Je kan op een paar manieren clan leader worden.

Door een nieuwe clan te maken. Wordt je automatisch de clan leader.

De bestaande clan leader staat zijn rechten af.

Een lege clan te joinen.

Als je een clan verlaat en je bent een clan leader, ben je verplicht een nieuwe clan leader aan te wijzen. Echter indien je de laaste bent van de clan laat je de clan leeg achter en wordt de volgende die de clan joined de clan leader.

Leden kicken:
Je kan als clan leader mensen uit je clan halen die je er niet in wilt. Echter daarmee voorkom je niet dat ze niet kunnen joinen. Als hier misbruik van word gemaakt door de clan leader of een clanlid. Probeer je er eerst zelf uit te komen, anders meld je dit dan op het forum.

Clan profiel pagina aanpassen:
Aanpassingen voor de clan profiel pagina gaan op de zelfde manier als je ook je account aanpast. Je kan de wijzigings formulieren vinden onder het kopje clan van je account pagina (of gebruik de volgende link).© 2010 StelLAN - made by: archetta - Domanoc - emveedee - Maltar