\\ Home \ FAQ \ Website Opties \ PM Systeem
FAQ Website Opties

Inhoudsopgave Account opties Clan opties PM Systeem Forum

PM Systeem:
PM staat voor personal message. Dit is een alternatief voor email en kan op de site gebruikt worden om tussen geregistreede gebruikers te communiceren, zonder dat andere stellan.nl bezoekers dit kunnen zien. En je hebt daarbij niet elkaars email-adres nodig.

Daarnaast gebruiken we deze optie om je op de hoogte te stellen van andere wijzigingen (bijvoorbeeld: als je inschrijvinging word verwerkt krijg je een status melding in je PM inbox). Een aantal automatisch gemaakte meldingen zullen ook gemaild worden naar je mail-adres dat in je account is ingesteld. Echter mocht dat adres niet correct zijn of een andere reden waarom je het bericht niet hebt ontvangen. Kan je het wel terug vinden in je PM inbox.

PM Pagina:
De PM pagina is te vinden in het menu, rechts op de home pagina (hier kan je ook zien of je een nieuwe PM hebt) of via deze link.

PM Inbox:
In de Inbox krijg je alle binnenkomende PM berichten. De layout van de inbox heeft veel weg van een mail programma zoals bv Outlook.

Als je een bericht selecteert, wordt deze automatisch op gelezen gezet. Je kan echter een mail ook weer op ongelezen zetten door de knop "Unread" te gebruiken.

Je kan er voor kiezen om een bericht naar de prullenbak de verplaatsen dit kan door de "Delete" te gebruiken. Of als je de hele mailbox wilt legen, de knop "Delete all"

PM Prullenbak:
Hierin staan alle berichten die je verwijderd hebt vanuit je verzonden map of vanuit je inbox. Momenteel kan je de deleted items map nog niet leeg maken. Dit heeft verder geen gevolgen aangezien we nog geen maximum hebben op het aantal berichten in je PM mailbox.

Wel is het mogelijk om berichten terug te zetten naar de verzonden map of de inbox. Dit kan door het gewenste bericht te selecteren en dan op de knop "Restore" te gebruiken.

Ook hier kan je berichten op ongelezen zetten door de knop "Unread" te gebruiken.

PM Verzonden:
Bij Verzonden zie je alle berichten die je verstuurd hebt.

In deze map heb je de zelfde opties voor je berichten als de inbox.

Nieuwe PM maken:
Om een Nieuw Bericht te maken kan je op de PM pagina op de "New PM" knop drukken, of de volgende link gebruiken.

Bij "Van" staat je eigen nickname. Deze is ook niet aan te passen.
Bij "Naar" kan je de nickname invullen naar wie je wil versturen.
Bij "Onderwerp" kan je net als een mailtje een onderwerp invullen.
Als bovenstaande velden zijn ingevuld kan je een PM bericht intikken in onderstaande vak. Deze tekst kan je opmaken met BB-code. De juiste stukken code kan je oproepen door op de knoppen naast verzenden te drukken.

Als je klaar bent met je bericht kan je op verzenden drukken, hiermee wordt het bericht verstuurd, en een kopie van het bericht in je verzonden map geplaatst.

Tip: je kan ook naar een admin een PM versturen als je een vraag of verzoek hebt. Dit kan je doen door de admin persoonlijk een bericht te versturen op zijn nickname. Je kan ook echter naar de admin mailbox een PM versturen door bij het veld "Naar" "admin" of "system" in te vullen. Dan kunnen alle admins je bericht lezen en krijg je mogelijk sneller een reactie.

Let op: we adviseren echter eerst je problemen op het forum voor te leggen, er zijn vele meerdere mensen die niet tot de admins behoren maar je wel goed op weg kunnen helpen. Daarbij kunnen andere mensen dan ook leren van je vraag en antwoord.© 2010 StelLAN - made by: archetta - Domanoc - emveedee - Maltar