\\ Home \ FAQ \ Website Opties \ Account opties
FAQ Website Opties

Inhoudsopgave Account opties Clan opties PM Systeem Forum

User registratie:
Op de site kan je een user account registeren. Dit heeft een aantal voordelen, je kan namelijk dan meedoen aan de gesprekken op het forum. Je kan je met het zelfde account inschrijven als je mee wil doen op Stellan, en je kan samen met je vrienden een clan vormen op de site zodat iedereen kan zien dat jullie als een groep online of op Stellan samen spelen.

Om je te registreren kan je de link in het menu gebruiken of je kan op deze link klikken.

Bij de registratie zijn een aantal velden verplicht. Deze zijn nodig om je account te kunnen onderscheiden van de andere accounts.
We hanteren een privacy first regel op de website, dus zullen nooit automatisch gegevens van je bekend maken op het internet. We verzoeken je dan ook de gegevens met waarheid in te vullen. Dit helpt je ook als je gaat inschrijven voor Stellan, waar we automatisch dezelfde gegevens hergebruiken. Indien je toch een fout maakt kan je dit op een later tijdstip altijd herstellen met uitzondering van je gebruikersnaam.


Inloggen:
Om in te loggen heb je een geregistreerd gebruikers account nodig. Hier door krijg je een gebruikersnaam en een wachtwoord.
Je kan je aanmelden door te klikken op de link in het menu of je kan op deze link klikken.


Wachtwoord vergeten:
Indien je je niet meer kan aanmelden omdat je wachtwoord niet meer correct is, of je hem bent vergeten, kan je deze proberen te herstellen met het webformulier door op de volgende link te klikken.

Mocht het niet lukken met bovenstaande stap kan je ook een admin vragen of hij je wachtwoord wil resetten.


Account instellingen:
Als je eenmaal bent aangemeld, kan je een aantal dingen aanpassen in je account. Hiermee kan je je eigen account opleuken voor mensen die je profiel pagina bezoeken. Hiervoor ga je naar deze link. Let op je moet hiervoor wel aangemeld zijn!

Eenmaal op de link aangekomen heb je een aantal keuzes, we gaan ze een voor een af.

1. Overview
Hier kan je dezelfde account pagina zien die andere site bezoekers ook kunnen zien. Deze is bij een nieuw account nog vrij kaal maar kan met een aantal dingen aangepast worden om deze op te leuken. Let op, op deze pagina kan je bijvoorbeeld je email-adres of msn-adres vrij geven, echter deze zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers, dit is om te voorkomen dat spambots makkelijk achter je email-adres kunnen komen.

2. Account
Hier kan je een aantal gegevens wijzigen. Om bijvoorbeeld te zorgen dat je email-adres up-to-date is (nodig voor een wachtwoord reset). Hier vind je ook de optie om je wachtwoord te wijzigen. Zoals je dan ook kan zien is je gebruikersnaam niet te wijzigen, deze is ook nergens op de site zichtbaar en gebruik je alleen bij het aanmelden. Je nickname kan dus anders zijn als je gebruikersnaam, dit zorgt voor meer bescherming voor eventuele hackers.

Een aantal velden zijn standaard verborgen op je profiel pagina als ze leeg zijn. En worden meteen zichtbaar als ze zijn ingevuld. Voor andere velden zoals leeftijd, naam, email-adres en geslacht is er een ja / nee keuze.

3. Clan
De opties die hieronder verwerkt zitten worden behandeld op een andere pagina van de F.A.Q. klik op de volgende link om er meteen naar toe te gaan.

4. Avatar
Hier kan je een avatar instellen voor bij je account, op je profiel pagina en het forum. Je kan een plaatje van je computer uploaden naar de site en dan wordt deze aangepast zodat deze op de site past.

De plaatjes die op de site komen zijn voor de profiel pagina 200 bij 200 pixels. En voor het forum 100 bij 100 pixels. Echter je kan ervoor kiezen om een plaatje dat groter is te uploaden, dan word deze automatich aangepast. Maximaal mogen de plaatjes 1000 bij 1000 pixels groot worden. Plaatjes uploaden die kleiner zijn dan 200 bij 200 pixels is niet aan te raden vanwegen kwaliteits verlies, maar is wel mogelijk.© 2010 StelLAN - made by: archetta - Domanoc - emveedee - Maltar