\\ Home \ Forum \ Mededelingen \ StelLAN 42 : Another world

StelLAN 42 : Another world

WiSlo  offline Posted on 04-03-2020 12:47Site Admin
Clan Leader
Clan: ReDoX


Van vrijdag tot zondag: gamen, gamen en nog eens gamen owja... en ook nog eens GAMEN!!!

Je bent welkom vanaf vrijdag 27 maart tot en met zondag 29 maart. Neem je PC of je console mee, slaapspullen en heel veel zin om veel te gamen! We spelen twee hoofdgames: FORTNITE en LEAGUE of LEGENDS en nog een aantal andere games. De entreekosten zijn €10,- en daarvoor krijg je ontbijt op de zaterdag en zondag, kleine lunch op de zaterdag (broodje knak) en avondeten (onbeperkt friet!) op de zaterdag. De organisatie wijst je een zitplek aan en een slaapplaats (je mag natuurlijk je eigen gamestoel meebrengen!!)

Trouwens: we gaan StelLAN42 in een heel ander jasje steken. Lees dus het onderstaande aandachtig door!!

- De mogelijkheid bestaat dat StelLAN 42 niet door kan gaan vanwege coronaperikelen, maar die beslissing ligt bij de directie en we zullen jullie op de hoogte houden.

- We gaan een nieuw concept uitproberen met meer eigentijdse games zoals een hoofdcompo van Fortnite en een nevencompo van League of Legends. Daarnaast zijn er funcompo's met o.a. Minecraft, Rocket League, Trackmania en CS:GO

- De geest van StelLAN blijft gehandhaafd : Je komt om MET elkaar TEGEN elkaar te gamen, met een onwrikbare mentaliteit om te willen winnen.

- De clans in onze site zijn opgeschoond. Graag opnieuw aanmaken/inschrijven met een DUIDELIJKE clanCAPTAIN. Die krijgt deze StelLAN een duidelijke taak. Het kwam voor dat deelnemers van dezelfde clan zich met verschillende namen inschreven.... Je mag onder elkaar ook wel even communiceren alvorens je in te schrijven!

- Het merendeel van de games zijn cross-platform geschikt, dus deelnemers met consoles : WELKOM

- ALLE GAMES zijn van te voren al door jou geinstalleerd op je computer. Ze zijn nogal omvangrijk. Heb je dat niet gedaan, zullen we daar passend op reageren.

- Alle inschrijvers ZONDER clan worden door de organisatie willekeurig ingedeeld, zodat we clangroepen hebben van zeker 5 deelnemers.Post last edited by Dice on 04-03-2020 16:23 (2%)

  Je hebt geen rechten om te posten
© 2010 StelLAN - made by: archetta - Domanoc - emveedee - Maltar