\\ Home \ Forum \ Mededelingen \ uitgaande mailing

uitgaande mailing

WiSlo  offline Posted on 05-09-2021 15:00Site Admin
Clan Leader
Clan: ReDoX


Beste StelLANveteraan,

Goed nieuws!
Binnenkort gaan we weer een StelLAN organiseren. De locatie zal wel wijzigen, dit omdat Wislo en Dice niet meer op Stella Maris College in Meerssen werken.
StelLAN 2021 zal plaatsvinden in Sittard, in een gezellig gemeenschapshuis. Daar is plek voor 60 deelnemers. Met de crew zijn we met 10 personen, dus er kunnen 50 deelnemers inschrijven.

Datum
Het gaat gebeuren tijdens het LAATSTE weekend van november, dus van vrijdag 26 november (vanaf 16:00 uur, wij maken tijdslots bekend!) tot zondag 28 november (rond 15:00 uur). En jij, als echte oudgediende, krijgt voorrang bij het aanmelden. Deze invitatie is in eerste instantie bedoeld voor de echte "oude" deelnemers. Dus naar de members van de klassieke StelLAN-clans als VVV en Elements en Gummibehren enzovoort gestuurd. Het zou fantastisch zijn als jij erbij kan zijn, en al helemaal als je met je oude clan zou willen komen. Maar als je het contact met je oude clanleden niet meer hebt kun je je zeker ook solo aanmelden, er is altijd clanplek voor je! Probeer in ieder geval met je oude medeschutters contact op te nemen.

Exclusief
Die exclusieve voorrangsplek heb je tot 1 oktober. Komende week gaat deze bekendmaking openbaar en kan iedereen inschrijven. Alleen (oud-)deelnemers van StelLAN worden deze keer toegelaten.

Mails-berichten
We zullen via facebook en andere kanalen ook oproepen plaatsen om de oude garde weer op het oorlogspad te krijgen. Primair gaat de eerste berichtgeving via de mailopgave van de stellansite. We weten dat daar een hoop onzin (fakeadressen) tussen staat, die krijgen dan ook geen bericht helaas. We vertrouwen dan ook op de onderlinge connecties om deze berichtgeving te verspreiden.

Corona
Met betrekking tot corona: we sturen je een week voor aanvang van StelLAN de maatregelen die zullen gelden en waaraan we ons zullen houden. Misschien vragen we je een vaccinatiebewijs te kunnen tonen of een recente test, maar dat ligt nog zo ver weg dat we er nu niet op vooruit kunnen/willen lopen. Dus die info volgt!

Games
We gaan voor oldskool games, denk aan COD2/4, UT, Quake en TrackMania

Inschrijving
Inschrijven doe je op de StelLAN website. http://www.stellan.nl en dan doorklikken. Denk eraan: je moet eerst een inlogaccount maken en daarna kun je pas inschrijven voor StelLAN 2021.

Parkeren
In de buurt van ons evenement is een schaarste aan parkeerplekken. We willen je vragen te carpoolen of je te laten afzetten. Nadere informatie volgt t.z.t.!

Vragen?
Antwoorden krijg je als je jouw vragen stelt op het forum van StelLAN! en houdt verder de website in de gaten: www.stellan.nl

En dus: schrijf je in!!!

Beleefd uitnodigend,

Wil, Erwin, Stash, Tim, Johan, Stefan, Camiel, Richo en Swen.

  Je hebt geen rechten om te posten
© 2010 StelLAN - made by: archetta - Domanoc - emveedee - Maltar