\\ Home


Corona hits it again
Zoals we al sterk gingen vermoeden is ook deze stellan geen optie meer.... helaas en jammer
De locatie en regering nopen ons wederom uit te wijken en we mikken nu op mei-juni 2022.
Hopelijk tot dan. We blijven volhouden!
Posted on 19-11-2021 11:12 by WiSlo
the poster
Posted on 08-09-2021 19:55 by WiSlo
uitgaande mailing
Beste StelLANveteraan,

Goed nieuws!
Binnenkort gaan we weer een StelLAN organiseren. De locatie zal wel wijzigen, dit omdat Wislo en Dice niet meer op Stella Maris College in Meerssen werken.
StelLAN 2021 zal plaatsvinden in Sittard, in een gezellig gemeenschapshuis. Daar is plek voor 60 deelnemers. Met de crew zijn we met 10 personen, dus er kunnen 50 deelnemers inschrijven.

Datum
Het gaat gebeuren tijdens het LAATSTE weekend van november, dus van vrijdag 26 november (vanaf 16:00 uur, wij maken tijdslots bekend!) tot zondag 28 november (rond 15:00 uur). En jij, als echte oudgediende, krijgt voorrang bij het aanmelden. Deze invitatie is in eerste instantie bedoeld voor de echte "oude" deelnemers. Dus naar de members van de klassieke StelLAN-clans als VVV en Elements en Gummibehren enzovoort gestuurd. Het zou fantastisch zijn als jij erbij kan zijn, en al helemaal als je met je oude clan zou willen komen. Maar als je het contact met je oude clanleden niet meer hebt kun je je zeker ook solo aanmelden, er is altijd clanplek voor je! Probeer in ieder geval met je oude medeschutters contact op te nemen.

Exclusief
Die exclusieve voorrangsplek heb je tot 1 oktober. Komende week gaat deze bekendmaking openbaar en kan iedereen inschrijven. Alleen (oud-)deelnemers van StelLAN worden deze keer toegelaten.

Mails-berichten
We zullen via facebook en andere kanalen ook oproepen plaatsen om de oude garde weer op het oorlogspad te krijgen. Primair gaat de eerste berichtgeving via de mailopgave van de stellansite. We weten dat daar een hoop onzin (fakeadressen) tussen staat, die krijgen dan ook geen bericht helaas. We vertrouwen dan ook op de onderlinge connecties om deze berichtgeving te verspreiden.

Corona
Met betrekking tot corona: we sturen je een week voor aanvang van StelLAN de maatregelen die zullen gelden en waaraan we ons zullen houden. Misschien vragen we je een vaccinatiebewijs te kunnen tonen of een recente test, maar dat ligt nog zo ver weg dat we er nu niet op vooruit kunnen/willen lopen. Dus die info volgt!

Games
We gaan voor oldskool games, denk aan COD2/4, UT, Quake en TrackMania

Inschrijving
Inschrijven doe je op de StelLAN website. http://www.stellan.nl en dan doorklikken. Denk eraan: je moet eerst een inlogaccount maken en daarna kun je pas inschrijven voor StelLAN 2021.

Parkeren
In de buurt van ons evenement is een schaarste aan parkeerplekken. We willen je vragen te carpoolen of je te laten afzetten. Nadere informatie volgt t.z.t.!

Vragen?
Antwoorden krijg je als je jouw vragen stelt op het forum van StelLAN! en houdt verder de website in de gaten: www.stellan.nl

En dus: schrijf je in!!!

Beleefd uitnodigend,

Wil, Erwin, Stash, Tim, Johan, Stefan, Camiel, Richo en Swen.
Posted on 05-09-2021 15:00 by WiSlo
Update-Update-Update-Update-Update
StelLAN 2021!!!!!
We gaan een poging doen om alsnog een externe StelLAN te organiseren.
Want......
Wislo is met pensioen....
Dice gaat op een andere school werken....
Daarom is de locatie: het Stellamariscollege te Meerssen niet meer aan de orde.
We zijn al in een ver gevorderd stadium wat een andere locatie betreft.
Waarschijnlijk is er slechts een beperkt aantal deelnemers mogelijk en uiteraard kunnen de coronavoorschriften alsnog roet in het eten gooien.(evenementen)
Zo snel we meer nieuws en vooral details beschikbaar hebben zullen jullie het horen.

Posted on 12-03-2020 17:37 by WiSlo
StelLAN 2021
Inschrijvingen
Max inschrijvingen: 50
Aantal inschrijvingen: 38
Vrije inschrijvingen: 12
In wachtrij: 0
1 gast
Corona hits it again
Posted on 11:12 19-11 by WiSlo
Bezoek StelLAN 2021
Posted on 10:12 23-09 by Kansloosfiguur
the poster
Posted on 19:55 08-09 by WiSlo
Bezoek StelLAN 2021
Posted on 19:54 08-09 by WiSlo
Bezoek StelLAN 2021
Posted on 19:46 06-09 by Zegato
© 2010 StelLAN - made by: archetta - Domanoc - emveedee - Maltar